Další potupa prostějovského hokeje přišla v Jihlavě

Další potupa prostějovského hokeje přišla v Jihlavě
Foto L. Tesař

 

Jestli se ještě před pár týdny dalo hovořit o tom, že se Jestřábům nedaří, nyní však jde jednoznačně říct, že utkání prostějovských hokejistů jsou fiasko za fiaskem, po debaklech s Litoměřicemi a na Kladně přišla další potupná prohra na ledě Jihlavy 9:3.

Kdo bude na ledě pánem, bylo jasné již od začátku utkání, Hanáci za Jihlavou zaostávali ve všech ohledech. Ta šla do vedení v osmé minutě z hole Zemana. Další dvě branky přišly v patnácté a šestnácté minutě a vyhnaly Šimbocha z branky. Druhá část se nesla v podobném znamení, až když na tabuli svítilo hrozivé skóre 6:0 se k něčemu dostal i Prostějov a z hole Meidla snížil.

Ve třetí třetině dokázal Kovařík snížit povedenou ranou na 6:2, nicméně Jihlava Hanáky uzemnila dalšimi třemi góly, na ty sice ještě odpověděl Indra, nic to ovšem nezměnilo na výsledku, který po domácí prohře 3:8 s Litoměřicemi a 7:1 na Kladně znamená další potupu pro hokej v Prostějově. Jediná útěcha pro Jestřáby je další prohra Havlíčkova Brodu, která jim stále zajišťuje předposlední pozici.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář