Jirka Procházka se chystá za velkou louži. Podpořme ho na Startovači

Jirka Procházka se chystá za velkou louži. Podpořme ho na Startovači
ilustrační foto FB Jiří Procházka

Osudy prostějovského kulturisty a fitness trenéra Jiřího Procházky sledují PvNovinky již dlouho. Sympatický mládenec se chystá na velké závody a moc touží po úspěchu v podobě profesionální karty, která mu v loňském roce utekla doslova o „fous“. Jeho snaha vyžaduje nemalé finanční náklady, a tak ho k jeho snu můžete posunout i vy.

„Letos jsem se rozhodl reprezentovat Českou republiku a samozřejmě Prostějov, a to na třech soutěžích v Anglii a jedné v Miami v USA. Má příprava si bere velkou finanční daň. Na základě této skutečnosti a faktu, že si prakticky vše hradím z vlastní kapsy, mi bylo doporučeno spustit projekt na Startovac.cz. Ten by mi mohl napomoci cestu za snem dotáhnout do konce a stát se historicky prvním českým profesionálem federace WBFF v kategorii Muscle Model,“ říká Jirka.

Finanční prostředky, které by rád získal na Startovači, by použil na nákup letenek do Anglie i USA, ubytování, startovné a další nezbytné náklady spojené s přípravou na světové soutěže.

Jirku můžete podpořit buď zasláním finančních prostředků na https://www.startovac.cz/projekty/jiri-prochazka-fitnessak-na-ceste-za-velkou-louzi/, nebo alespoň sdílením mezi přátele.

„Věřím, že s vaší podporou a pomocí budeme společně skvěle reprezentovat naši krásnou zemi a ukážeme tak celému světu, že MY máme na to, abychom jim mohli konkurovat,“ dodává Jirka. (ber)

Poslat nový komentář