Noční vlci chtějí do Berlína. Pojedou přes Moravu

Noční vlci chtějí  do Berlína. Pojedou přes Moravu
ilustrační foto FB
Další fotky: 
Noční vlci chtějí  do Berlína. Pojedou přes Moravu

 

Značné pozornosti Čechů se po průjezdu konvoje NATO dostává i dalšímu konvoji. Českem by měli na své cestě do Berlína projet Noční vlci. I v tomto případě se názory Čechů rozcházejí. Někdo motorkáře je vítá, jiný zatracuje.

Noční vlci mají vyrazit 25. dubna z Moskvy časně ráno směrem na Minsk. Pokračovat chtějí přes Brest a Vratislav do Brna, Bratislavy, Vídně, Mnichova a Prahy, aby svou jízdu ukončili 9. května v Berlíně položením květů k pomníku sovětských vojáků. Jeden z mnoha kladných názorů přidal na fb stránku Vítáme motorkářský klub Noční vlci v ČR Darec Starý. „Jednou nás Rudá armáda osvobodila, tak si zaslouží náš vděk a úctu. Co udělal západ??? Mnichov 1938. Jen ať kluci přijedou, snad je potkám u Mikulova nebo ve Vídni,“píše.

Opačného názoru je Robert Němec : “Rusáci nás okupovali 40 let. Pokud je tedy někdo vítá, tak je v mých očích vlastizrádce.“

Jak se zdá, průjezd Vlků bude nezapomenutelným zážitkem, kladným i záporným. (ber)

Komentáře

Panu Němcovi bych doporučil zopakovat si počty, ohledně délky okupace. Nechci na našem území žádné okupanty, ani rusáky, ani američany. Robert Němec je poměrně dost omezený šovinista, stejný jako stalinisté v 50. letech - "Kdo nejde s námi, jde proti nám!", navíc neznalý historie. Nebýt stotisícových obětí ruských vojáků při osvobozování Československa, kde bychom my Češi byli, co by z nás němečtí fašisté udělali..

Nevítal jsem americké vojáky při jejich průjezdu, ale ani nic proti němu nemám, a jsem rád, že proběhl tak jak proběhl; nebudu vítat ani ruské motorkáře (nejsou přeci naši osvoboditelé, je to hec akce Putina na to ten americký konvoj), ovšem názory lidí jakoRobert Němec nesnáším!!

Poslat nový komentář