Při nakupování přišla o kabelku

Při nakupování přišla o kabelku
ilustrační foto internet

 

To, o čem stále píšeme, se nabaluje o další případ. O kabelku s celým obsahem přišla včera v dopoledních hodinách v jednom z prostějovských supermarketů 51 letá paní.

"Neznámý pachatel využil chvilkové nepozornosti a kabelku, kterou měla paní zavěšenou na nákupním vozíku, jí vzal. Paní v ní kromě peněženky s penězi měla i mobilní telefon, osobní doklady, stravenky a další věci osobní povahy. Celková škoda byla vyčíslena na 19 tisíc korun", uvedla k případu Irena Urbánková z Krajského ředitelství Policie Olomouckého kraje.

Komentáře

Před několika roky jsem přišla o celou kabelku v kamenném obchodu s vietnamským oblečením. Nikdo kolem mne nebyl, jen prodavačky. Sehnula jsem se ke spodní poličce, postavila kabelku k noze a oběma rukama chytla kus oblečení ve vyhlídnuté velikosti, jen jsem vzala barvu, která se mi líbila. Postavila jsem se, že si půjdu svetřík zkusit do kabinky, sehnula jsem pro kabelku a nebyla tam. Přišla jsem o kabelku se všemi doklady, mobilním telefonem, peněženkou, kde jsem měla cca 1000 Kč a o klíče od auta. Běhala jsem po prodejně, prodavačky se na mě pitomě dívaly a nechtěly věřit. Všechny jsme proběhly prodejnu a nic. Nikdo prý nevešel, nikdo prý neodešel. Měly mě za blbce. Dokonce byla i neochota zavolat mi do banky o zablokování karty. Vyběhla jsem ven, zastavila prvního procházejícího kolem, požádala o zavolání do banky a ještě i domů, aby mi přivezli jiné klíče od auta. Potom mě muž zavezl na polici, kde byl sepsán protokol (trvalo to 2,5 hodiny!) Byly mi dávány otázky jak byla kabelka široká a vysoká, jak velká byla peněženka, kolik jsem tam měla papírových peněz... (dále bez komentáře). Nejen, že mi byla způsobena finanční škoda, ale přišlo zdlouhavé vyřizování nových dokladů, zablokování telefonu.

Dávejte si pozor na svoje věci, nestojí to za to. Raději ať mi kabelka překáží v nakupování nebo při skládání zboží do auta, důležité je to, že ji mám.

Poslat nový komentář