Nešiďte léto, vzkazuje kartářka Martina Tarottina

Nešiďte léto, vzkazuje kartářka Martina Tarottina
ilustrační foto

Dnešním dnem začínají prázdniny a s nimi doba odpočinku a dovolených. Jaké bude, nač si máme dávat pozor a co naopak můžeme očekávat, prozradila kartářka Martina Tarottina.

„Pro mnoho z nás to bude osudové léto, takže nás potkají zážitky, kterým se nebudeme moci vyhnout. Půjde o důležité zkušenosti, které nebudou právě snadné, ale dokážeme je zvládnout s trochou snahy a poté se budeme moci radovat ze zaslouženého výsledku. 

Dočkáme se milých setkání s přáteli, odpočinku na sluníčku, získávání nových zkušeností, které se k nám budou dostávat rychlým tempem. Sem tam budeme trochu tápat, nebudeme si jisti, kterým směrem se ve svém konání dát, ale žádný strach, každá nová příležitost nám přinese přesně to, co si zasloužíme. Takže, když budeme poctiví k sobě i druhým, půjde o "sladkou odměnu". Pokud to budeme šidit - sebe, druhé lidí, jednotlivé činnosti, bude to problém a cesta k výsledku mnohem delší a namáhavější,“ vyčetla Martina Tarottina z karet.

Pokud si chcete nechat vyložit karty přímo na svou dovolenou, kontakt na Martinu naleznete na http://kartarka-tarottina.webnode.cz/ nebo na jejím FB - facebook.com/martina.tarottina. (ber)

 

Poslat nový komentář