Fotopostřeh: KaSCo mimo centrum pozornosti

Fotopostřeh: KaSCo mimo centrum pozornosti
Foto čtenář
Další fotky: 
Fotopostřeh: KaSCo mimo centrum pozornosti
Fotopostřeh: KaSCo mimo centrum pozornosti
Fotopostřeh: KaSCo mimo centrum pozornosti

O tom, jestli Kulturní a společenské centrum v Komenského ulici v Prostějově bude i nadále sloužit svému účelu, rozhodne až ukončení sporu mezi městem a  firmou Manthellan, která budovu hodlá zbourat. Jenže pozornost jí nevěnuje nikdo, a to už pěkně dlouho.

"Je mi jasné, že do baráku město nechce investovat. Netuším ale, proč alespoň provizorně neopraví dlažbu před ním, která je v havarijním stavu," napsal do redakce čtenář Miloš. Mnohem víc mu ale vadí fasáda objektu. "Je plná graffiti, desky opadané. Začala sezona plesů a tohle je skutečně ohromná vizitka. Copak je problém ty malůvky smýt?," konstatoval s tím, že objekt je vystaven řádění vandalů i díky absenci kamerového systému. "Zajímalo by mne, nač je třeba kamera v Husově náměstí, která nikdy nic, vztahující se k trestné činnosti, nezachytila. To vím i z vlastní zkušenosti, v době, kdy mi vykradli auto, se dívala jinam. V Komenské, kde jsou budovy v majetku města, není, i když na nedaleké Vápenici jsou hned čtyři," dodal.

Redakce se odpovědi pokusí zajistit dotazy na Magistrátu, Městské policii Prostějov a Domovní správě města Prostějova. (ber)

 

Komentáře

A myslíte že to dělají jen na městském majetku?Ty radniční grázlíci to dělají i na soukromém

Máš pravdu předsedo!!!! A tak je to v Prostějově se vším.... Zničit a zbourat...

Historie se opakuje. Nejdřív nechat zničit a potom zbourat. Příklad jezdecká kasárna a nedovolit z nich domov důchodců. Přece postavíme nový Sušilova ulice. Vděčné firmy pustí chlup. A tak je to s KASCem. P.

Poslat nový komentář