Ke křupavým kuřatům budeme v KFC zakusovat sladké

Ke křupavým kuřatům budeme v KFC zakusovat sladké
ilustrační foto PvNovinky.cz

 

Americký řetězec KFC je v Česku dvacet let. Dnes má 65 restaurací, mezi nimiž je i ta dlouho očekávaná prostějovská. Milovníci rychlého jídla se zde letos mohou těšit i na sladké snídaně.

Klasické kuře chce KFC doplnit o sendviče se šunkou, toasty, vaječné omelety, párky, klobásy, ale i lívance s borůvkami.

KFC za dvacet let v České republice obsloužil 160 milionů strávníků, připravil jim více než 30 tisíc tun kuřecího masa, spotřeboval 25 tisíc tun brambor na hranolky, deset tisíc tun zeleniny na saláty a nalil jim téměř 80 milionů litrů nápojů. V řadách jeho zaměstnanců se v postupně budovaných 65 pobočkách vystřídalo za tu dobu 25 tisíc zaměstnanců.

 

KFC

Americký řetězec navštěvují v Česku nejčastěji lidé nad 35 let, a to muži, kteří ve složení zákazníků zaujímají 52 procent. Třetinu zákazníků tvoří lidé do 25 let a zbytek strávníků jsou lidé mezi 25 a 35 lety.

Nejoblíbenějším jídlem je Twister, který firma uvedla na trh před 13 lety a dosud ho prodala 70 milionů kusů. Kdyby se naskládaly za sebe, dosáhla by jimi vystlaná cesta z Prahy až na Šalamounovy ostrovy. Po twisterech jsou mezi Čechy nejoblíbenější pálivá křidélka a stripsy.

Zdroj: KFC

Komentáře

Jednou za čas je i KFC dobrý. Ale furt se to jíst nedá. Zlatý vepřo knedlo zelo

A já jsem ráda za řezníka pana Tesaře z Bílovic, protože jeho klobásy a domácí uzené strčí všechny blafy z Brutusu a KFC do ...někam :D

 

Také jsem rád za KFC, denně v poledne sedneme s mistrem na multikáru a jedeme celá dílna z železáren do KFC na oběd a jsme veselí :-)

Brutus je velká porce šitu,nedá se to kolikrát ani žrát :P,jsem rád za KFC :-)

Brutus není zrovna nic moc, ale zato gyros na Kravařce to je žrádlo. S tím se nějaky ušmudlany KFC nemuže vůbec srovnávat.

Brutus je odpornost..

Kfc možná není nejlevnější . Ale brutus též ne .. Ale aspon se mi nikdy nestalo že bych v KFC dostal něco zkaženého nebo dokonce plesnivého, což o brutusu nemohu říct ani omylem.

KFC nemůže místnímu BRUTUSU konkurovat chutí výběrem velikostí a hlavně cenou  :-))

Poslat nový komentář