Na Plumlovském zámku nestíhaly pípy čepovat zlatavý mok

Na Plumlovském zámku nestíhaly pípy čepovat zlatavý mok
ilustrační foto

Pití piva na čas, hod pivním sudem na dálku nebo miss mokré tričko – to byly soutěže, které pořadatelé „Slavností piva na zámku“ připravili nejen pro milovníky typického českého moku, ale pro všechny, kteří se chtěli dobře pobavit. Protože i doprovodný program byl skvěle sestavený.

Klubové zařízení o.p. zámek Plumlov naservíroval návštěvníkům akci plnou piva, hudby a dobré nálady od dopoledne až téměř do ranního kuropění. Vystřídala se pěkná řádka kapel i sólistů, jako jsou písničkář a kytarista Jiří Hurych, Žárovky z Bridge Street, Ticho De Pre Cupé Band, Koňaboj,

Rokenrol Clasic, ZakázanÝovoce, Dragon, Sauria. Doplnily je výstupy z naprosto jiné oblasti, například Ali Morovič se svou ohňovou show, bodypaintig – malování na tělo, orientální tanec ženy s hadem i striptýz pro ty, kdo vydrželi až do půlnoci.

„Těší nás přízeň všech, kdo si akce na Plumlovském zámku oblíbili a snažíme se hledat pro ně nové a nové programy, zapojit je do dění na zámku různými soutěžemi a kvízy a hlavně je pobavit,“ vyjádřila se Kateřina Jenešová z Klubového zařízení o.p. zámek Plumlov.

(jap)

 

Poslat nový komentář