Cipísek slaví čtrnácté narozeniny

Cipísek slaví čtrnácté narozeniny
Mateřské centrum Cipísek slaví v těchto dnech čtrnácté narozeniny.
Další fotky: 
Cipísek slaví čtrnácté narozeniny
Cipísek slaví čtrnácté narozeniny
Cipísek slaví čtrnácté narozeniny

Mateřské centrum Cipísek- komunitní centrum pro rodiny s dětmi oslavuje v těchto dnech čtrnácté výročí od svého založení. V rámci oslav proběhl od 18.2. ve všech programech MC narozeninový týden, kde nechyběli čepičky, dortíky ani balonky, prostě všechno to, co ke správné dětské oslavě patří. 26.2. pak oslavy ukončí tradiční Cipískův karneval pro rodiče s dětmi v Národním domě (karneval je už vyprodaný).

Součástí narozeninového týdne byl také kreativní večer pro maminky na téma Sladké pokušení aneb báječné dortíky. Pod vedením prostějovským cukrářek Mandliček v čele s A.Faltýnkovou si maminky vyzkoušely cukrářské umění a každá si odnesla domů svů narozeninový dort. Večer se konal za finanční podpory prostějovské radní Mgr. Milady Galářové.

MC Cipísek vzniklo před čtvrnácti lety z iniciativy maminek na mateřské dovolené. Dnes Cipísek nabízí nejen programy pro rodiče s dětmi od narození do pěti let, ale také vzdělávací kurzy a semináře pro rodiče týkající se výchovy a komunikace v rodině, psychologické i právní poradenství, besedy s odborníky, programy pro sólo rodiče nebo akce pro celé rodiny. Denně navštíví MC přes čtyřicet dětí s rodiči nebo prarodiči.

 

(red)

Poslat nový komentář