Jak oslnit na plese. Inspirujte se neobyčejným účesem

Foto: Studio IN Prostějov
Foto: Studio IN Prostějov
Další fotky: 
Foto: Studio IN Prostějov
Foto: Studio IN Prostějov
Foto: Studio IN Prostějov
Foto: Studio IN Prostějov
Foto: Studio IN Prostějov
Foto: Studio IN Prostějov
Foto: Studio IN Prostějov
Foto: Studio IN Prostějov

Plesová sezóna ještě nekončí a vás už nudí obyčejné copy nebo vlasy v drdolu? Studio IN pro vás připravilo několik zajímavých nápadů, jak zpestřit fádní a obyčejné účesy (viz fotogalerie). Ať už jsou to krátké nebo dlouhé vlasy, z každého typu se dá vytvořit šmrncovní účes ve kterém se budete cítit jako královna plesu nebo večírku.

Aby jsme se mohly na takové události jakou bezpochyb ples je, cítit dobře, musíme přípravě obětovat nějaký čas. Studio IN v Prostějově nejen že vytvoří účes, který je výhradně tvořen vlastním nápadem kadeřnice, ale s každou klientkou sladí výtvor podle šatů a doplňků. Nejprve tedy proběhne konzultace, a pak už přijde na řadu výtvor samotný.

„Pokud si klientka přeje z krátkých vlasů udělat dlouhé, není důvod takové přání nesplnit. Zapůjčujeme i prodlužovací sety nebo poloparuky. Nedržíme se pravidel, které určuje trend módy. Móda se různě prolíná a není nutné se striktně držet vyhraněného stylu. Chceme sladit typ klientky, příležitost na kterou jde, líčení, typ a styl šatů a samotné přání zákaznice. Chceme dosáhnout perfektního výsledku, aby ladil ve všech směrech, a aby se mohla zákaznice náležitě prodat a cítit se dobře“, říká majitelka salonu Hana Puklová.

Návštěva kadeřnictví sice něco stojí, ale zase máte jistotu, že vám účes vydrží po celou dobu akce. Vlastním výtvorem riskujete, že za dvě hodiny celé vaše snažení povolí a efekt bude pryč. Kadeřnictví používá speciální pevné přípravky, které nepovolí ani při tanci.

Účesy z krátkých vlasů trvají kadeřnici asi hodinu, podle náročnosti a cena se pohybuje 350 až 430 korun podle použití množství laku. U dlouhých vlasů se cena účesu pohybuje 450 až 550 korun. Pokud se u klientky tvoří účes z prodlužovacího setu nebo poloparuk, pak se cena pohybuje zhruba v rozpětí 350 až 680 korun.

 

Co je Studio IN

Studio IN najdete v Prostějově a nabízí komplexní služby kadeřnictví, kosmetika, vizážistka, nehtový design, masáže, pedikůra, prodej a půjčování paruk. Studio IN sídlí v areálu Agrostroje na Vrahovické ulici 41, Prostějov. Jeho majitelka své oprávnění dostala v roce 2002 a od té doby se snažila vytvořit místo pro ženy, které by nabízelo kompletní služby na jednom místě.

Tým studia IN, osm profesionálů, se každých šest měsíců zúčastňuje proškolování na nové módní trendy pod značkou Framesi. Ve studiu IN vám také poradí při potížích s vlasovou pokožkou, lupy, padání či řídnutí vlasů a podobně. Provedou diagnózu vlasů a pokožky pomocí speciální mikrokamery a po následném ošetření vysvětlí, jak pečovat o vlasovou pokožku. Kadeřnice i kosmetičky pracují s vysoce kvalitními výrobky firmy Framesi a také s přírodní kosmetikou Gestil Care. Tým Studia IN se opakovaně zúčastňuje akcí jako například Květina ve společnosti nebo Miss Prostějovských SŠ, kde můžete ocenit jejich um.

(red)

Poslat nový komentář