Nezapomněli jste? Miss Maturita čeká na váš hlas!

Nezapomněli jste? Miss Maturita čeká na váš hlas!
ilustrační foto Miroslava Mrňková

 

Již několik měsíců vás informujeme o soutěži, která se nazývá Miss Maturita. Letošního šestého ročníku se účastní i dívky z prostějovských středních škol. Podpořit je můžete i vy!

Zuzana Zelinková (CMG), Kamila Hausknechtová (GJW), Jitka Krchňáková (CMG), Miroslava Mrňková (SŠ automobilní), Kateřina Šebelová (Obchodní akademie), Radomíra Klouparová (SŠ designu a módy) a Zuzana Oulehlová (SOŠ podnikání a obchodu) jsou mezi 96 dívkami z celé republiky, které se do soutěže dosud zapojily.

Největší šanci a vítězství mají studenti s kouzlem osobnosti, kteří umí komunikovat s ostatními a získají si nejvíce hlasujících příznivců. „Chceme, abyste se u soutěže pobavili a ocenili odvahu vašich spolužáků,“ říkají pořadatelé z portálu AMOS-KamPoMaturite.cz.

Zuzana Zelinková se aktuální nachází na třetím místě, Kamila Hausknechtová na pomyslném dvanáctém! Titulní fotografie patří slečně Mrňkové, která je umístěna na místě dvacátém třetím!

Pojďme tedy hlasovat pro naše děvčata a dokažme, že ty z Hané jsou úplně nejhezčí. Hlasovat můžete na facebooku na adresemissmaturita.cz do 28. února 2014. (red)

Poslat nový komentář