Přečtěte si, kdo pojede o víkendu na hrad Sovinec

Přečtěte si, kdo pojede o víkendu na hrad Sovinec
ilustrační foto

I tento týden se do soutěže o vstupenky na víkendovou akci na Sovinci s názvem Na příkaz císaře zapojilo skoro šest desítek čtenářů. Vesměs odpověděli správně, a sice - že v roce 2014 proběhne už 20. ročník této akce. Špatné odpovědi přišly jen čtyři.

Rodinné vstupenky na jeden z víkendových dnů (sobotu 2. nebo neděli 3. srpna) získávají: Renata Paseková a Dagmar Šrámková z Prostějova, František Hošek z Obědkovic, Jožka Kopková z Brodku a Yvonna Kulhánková. Všichni se mohou těšit na rytířský turnaj v seku mečem, šarvátky na sekery, palcáty i meče, na ukázky ze života a etikety při námluvách na středověkém hradě či módní přehlídku středověkých oděvů.

Blahopřejeme.

A ještě jedno upozornění pro účastníky dalších soutěží. Občas se stane, že do e-mailu napíšete jen odpověď, nikoli jméno. Pokud není jméno obsaženo ani v e-mailové adrese, vyřazujete se tím z losování. V případě soutěže o vstupenky na hrad Sovinec organizátorům sdělujeme předem jména výherců, v tomto případě nám tedy e-mailová adresa nestačí. (ok)

Poslat nový komentář