Přihlaste svého psa do soutěže Prostějovský voříšek

Přihlaste svého psa do soutěže Prostějovský voříšek
ilustrační foto
Další fotky: 
Přihlaste svého psa do soutěže Prostějovský voříšek

V sobotu 30. srpna 2014 se v areálu KK Prostějov uskuteční první ročník voříškiády Prostějovský voříšek. Je určena pro voříšky, křížence, psy bez průkazu původu, ale i s ním. Výtěžek akce bude věnován útulku Srbce. Uzávěrka přihlášek je 17. srpna.

„Pejsek nemusí umět žádné speciální cviky, stačí, když je vychovaný, umí chodit na vodítku a trochu poslouchat,“ vzkazují organizátoři. Těšit se můžete na spousty zábavy, krásné ceny pro všechny zúčastněné, doplňkové soutěže, příjemné rozhodčí v čele s Jarmilou Matelovou, stánek s chovatelskými potřebami, soutěže pro děti a další.

Uzávěrka přihlášek je 17. srpna, za prvního psa zaplatíte 250 korun, druhý pes stejného majitele startuje za 150 korun. Vstupné je dobrovolné.

„Přihlášením, účastí, či dobrovolným příspěvkem podpoříte pejsky v útulku, kam poputuje výtěžek z akce. V případě zájmu nám na voříškiadu může donést i nepotřebné deky, misky, dezinfekční prostředky, obojky, vodítka, hřebeny a jiné potřebné věci, které poté rovněž odvezeme do útulku,“ dodávají organizátorky.

Bližší informace najdete na www.voriskiadapv.wbs.cz, nebo získáte na telefonním čísle +420 728 462 823. (ber)

Poslat nový komentář