Milujete Gotta? Vystoupí v Olympii Olomouc!

Milujete Gotta? Vystoupí v Olympii Olomouc!
ilustrační foto

 

Olympia Olomouc otevřela v dubnu velké venkovní Dětské hřiště a připravila bohatý program. Unikátní výstava Století hraček potrvá do 30.4.2015 a s nádechem nostalgie představí hračky našich babiček, ale i hračky doby nedávné. V Olympii se ukáže i Karel Gott a děti ostanou možnost si zazpívat.

Opička Olinka zve vás a vaše děti na Olinčiny neděle. „Další pokračování je naplánováno právě na dnešek, na 19. dubna. Vždy od 14,00 od 18,00 hod. se soutěží o ceny, vystoupí kouzelník, maluje se na obličej. A po celý duben soutěžíme s dětmi z mateřských a základních škol v písničkové soutěži o ceny -Zazpívej si písničku pro tu naši školičku,“ zvou organizátoři.

V neděli 26.4.2015 Olympia otevře Olinčino hřiště. Od 11,00 hod. vystoupí finalisté písničkové soutěže, mažoretky a taneční skupiny, od 14 hodin zve na zábavné show s autogramiádou všechny děti Majda z Kouzelné školky. A to nejlepší nakonec. Od 16 hodin v Olympii Olomouc vystoupí Zlatý slavík KarelGott, který mimo jiné předá hlavní ceny malým zpěváčkům, slavnostně otevře Olinčino Dětské hřiště a zazpívá své hity. (red)

Poslat nový komentář