Hanácké pivní slavnosti se blíží. Soutěžte o dvě vstupenky!

Hanácké pivní slavnosti se blíží. Soutěžte o dvě vstupenky!
ilustrační foto

Prostějovské Pivní slavnosti se blíží. Milovníkům pěnivého moku nabídnou chuťové a kulturní zážitky 14. května v bývalém areálu koupaliště za velodromem v Prostějově. Mimo pěnivého moku se můžete těšit na bohatý kulturní program – vystoupí Morčata na útěku, Argema, Reflexy a Arrhythmia. Soutěžte s námi o první dvě vstupenky!

Pořadatelé slibují víc druhů piv, kromě tradičních značek jako PLZEŇ, GAMBRINUS, RADEGAST, LITOVEL, ZUBR, HOLBA, ČERNÁ HORA, JEŽEK, SVIJANY, BUDWAR, HEINEKEN, STAROBRNO, přibudou netradiční značky, jako např. : VIŠŇOVÉ, PROSTĚJOVSKÉ, NOVÁ PAKA, PIVOVAR MAČÁK, PADOCHOV, LIŠÁK, VÁCLAV a další, které nejsou běžně k dostání v Prostějově.Na své si přijdou i děti, na které čekají kolotoče, atrakce, skákací hrad či pamlsky.

Pokud se chcete na slavnosti podívat zadarmo, stačí, když do13.2. zašlete na e-mail redakce redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, kolikátý ročník letos Prostějov zažije. Odpověď označte v předmětu Pivní slavnosti. Pro dva vylosované máme vždy po vstupence. Celkem budeme do konání akce losovat šest volných vstupenek. (red)

Poslat nový komentář