Uzená Olomouc - festival masa a dobrého jídla se blíží! Soutěžte o vstupenky!

Uzená Olomouc - festival masa a dobrého jídla se blíží! Soutěžte o vstupenky!
ilustrační foto FB Uzená Olomouc

Jak PvNovinky již informovaly, 18. a 19. února se v letním kině Olomouc uskuteční festival Uzená Olomouc. Vy s námi můžete soutěžit o hned o čtyři volné vstupenky na 18. února!

„Nejsme velký food festival se stovkami stánků. Chceme, abyste na jednom místě ochutnali dobré uzené, dobré pivo, zabijačkové speciality. Proto nenabíráme stánkaře ve velkém, ale pečlivě je vybíráme, aby od každého sortimentu zde byl pouze jeden. Chceme, abyste si poslechli harmonikáře, ohřáli u ohně, podívali se, jak se porcuje prasátko. Chceme, abyste se na festiválku cítili dobře. Jde nám o rodinnou atmosféru a doufáme, že se nám to podaří. Nestojí za námi velké firmy a sponzoři, vše děláme vlastní silou a moc si vážíme uzenářství, které do toho jdou s námi,“ informují organizátoři.

Kromě masa budou mít návštěvníci možnost ochutnat: domácí koláče, farmářské sýry, škvarkové domácí tyčinky, domácí chleba a lokše, bylinkové limonády, cukrovinky a mnoho dalšího.

V sobotu se těšte na soutěž v pojídání buřtů. Na nejlepší čeká medaile a pohár a něco na zub.

Do losování budete zařazeni, pokud do 13. února do 12:00 hodin února zašlete na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, kdo bude hlavní hvězdou soutěže jedlíků? Odpověď označte v předmětu UZENÁ OLOMOUC. (red) 

Poslat nový komentář