Zloději se činili. Ve firmě, doma i na benzině

Zloději se činili. Ve firmě, doma i na benzině
ilustrační foto internet

 

Ve čtvrtek měli policisté na Prostějovsku napilno. Konstelace hvězd či finanční tíseň vyhnala za lupem nenechavce. Kradli všechno - od nářadí po peněženky. K majitelům odcizených věcí je ale nutno říct, že ani oni nejsou ve většině případů bez viny.

 

Z objektu jedné z firem v Kojetínské ulici zmizelo pracovní nářadí. Několik úhlových brusek a elektrodovou svářečku majitel ocenil na 29 tisíc korun.

Dámskou kabelku s penězi, platební kartou, stravenkami, doklady a mobilním telefonem postrádá žena z jedné obce na Prostějovsku. "Pachatel ji odnesl včera odpoledne z neuzamčeného rodinného domu," popsala další případ policejní mluvčí Irena Urbánková. Škoda činila 3600 korun.

Zapomnětlivost zase přišla na pěkné peníze muže z další obce na Prostějovsku. Ten pro změnu zapomněl peněženku na plotě u svého domu. Kromě několika platebních karet tak uloděj lehce přišel i k platebním kartám a osobním dokladům v hodnotě 15600 korun.

Poslední krádež měla podobný scénář jako ta minulý týden. Ve hře byla benzinka v Brněnské ulici a nezamčený vůz, ze kterého zloděj ukradl tašku s firemním notebookem, peněženkou s finanční hotovostí,  platební kartou, doklady a dalšími věcmi. "Škoda byla v tomto případě vyčíslena na 33 tisíc korun," dodala mluvčí.(red)

Poslat nový komentář