Zloděj se schoval na netradičním místě. V samoobsluze v mrazáku

Zloděj se schoval na netradičním místě. V samoobsluze v mrazáku
ilustrační foto

 

Na netradičním místě se pokusil ukrýt zloděj, kterého policisté zastihli přímo ve vykrádané samoobsluze v Hranicích na Přerovsku. Policejní pes našel mladíka schovaného v mrazáku.

Kluk, jehož věk policie neupřesnila, se vloupal do prodejny potravin na sídlišti Hromůvka v Hranicích v noci na pondělí. Podezřelého dění si ale všiml svědek a kontaktoval strážníky, kteří vzápětí přivolali policisty.

"Společně obhlédli objekt a našli rozbitou výkladní skříň. Také zjistili, že se pachatel může v objektu nacházet. Na místo proto přivolali policejního psovoda se psem Xaverem," uvedla přerovská policejní mluvčí Irena Urbánková. Pes vzápětí zloděje objevil v mrazáku. Nakradené věci měl naskládané v pytli. "Šlo o několik krabiček cigaret různých značek, několik lahví alkoholu, peníze, stravenky, myš k počítači, nákupní košík a další drobnosti. Hodnota všech věcí byla 8 328 korun, celková způsobená škoda je ještě o deset tisíc korun vyšší kvůli poškozené výkladní skříni," dodala Urbánková. Mladík je podezřelý z krádeže a poškození cizí věci.(red)

Poslat nový komentář