Snažil se ukrást auto. Vyrušil ho majitel!

Snažil se ukrást auto. Vyrušil ho majitel!
ilustrační foto PČR

 

Nemilé překvapení čekalo na majitele vozidla VW Golf. Vůz se pokusil ukrást zloděj, majitel auta ho málem chytil za límec.

"Majitel kolem šesté přišel a odemykal auo, když z něj druhými dveřmi vyskočil neznámý muž a dal se na útěk směrem k ulici Dobrovského. Majitel vozidla pak zjistil, že má poškozenou spínací skříňku," uvedla policejní mluvčí Iren Urbánková. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné užívání cizí věci ve stadiu pokusu, za který pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. Na základě zjištěných informací se mělo jednat o muže ve věku kolem 35 let, bílé pleti, vysokého mezi 185 – 190 cm. Na sobě měl mít světlou bundu a bílou čepici. Bližší informace k jeho popisu nemáme k dispozici.  

Policisté se tímto obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Pokud by byl někdo svědkem této události nebo by případně svými informacemi mohl přispět k objasnění případu, aby kontaktoval policisty obvodního oddělení Prostějov 1 buď osobně nebo telefonicky na tel. č: 974 781 651, případně kdykoliv na bezplatné telefonní lince 158.  (red)

 

Poslat nový komentář