Na pátečním plese v Prostějově okradena mladá dívka!

Na pátečním plese v Prostějově okradena mladá dívka!
ilustrační foto PČR

 

V noci z pátku na sobotu přišla o své věci na prostějovském plese mladá dívka. Zatím neznámý pachatel jí ze šatny odcizil kabelku s celým obsahem. 

"Byly v ní dva mobilní telefony, klíče, osobní doklady, platební karta, peníze a také dámské šaty s kosmetikou. Celková škoda byla vyčíslena na 9 000 korun," konstatovala policejní mluvčí Irena Urbánková. V případě zjištění pachatele mu za přečin krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. (red)

Komentáře

Vzhledem k tomu, že úschovna nebo-li šatna, ze které šatnářka chybně, bez jakéhokoliv ověření, vydala onu kabelku úplně někomu jinému, je vlastněna provozovatelem, čili divadlem, nese plnou zodpovědnost divadlo. K čemu pak jsou tyto úschovny, které místo uschování vašich věcí naopak věci vlastní chybou vydají jinému majiteli??? To za chvíli budeme všichni na plesech oblečeni v kabátech, protože na obsluhu šatny se nedá spolehnout??? Paní šatnářka a vedením divadla by se nad sebou měli zamyslet, jakým způsobem budou věci vydávat a nepřipouštět chaos, který vede k odcizení věcí. Takový přístup nelze nazvat jinak, než naprostým diletantstvím a ostudou prostějovského divadla.

Ma si na svoje věci dávat pozor.

Poslat nový komentář