Policisté hledají muže! Znáte jej snad?

Policisté hledají muže! Znáte jej snad?
Foto PČR
Další fotky: 
Policisté hledají muže! Znáte jej snad?

Ve čtvrtek 27. července 2017 v době od 11:15 do 12:15 hodin v ulici Dr. Mičoly v Držovicích odcizil dosud nezjištěný pachatel ze zavazadlového prostoru zaparkovaného osobního automobilu značky Audi koženou brašnu na notebook. Společně s taškou její majitel přišel i o obálku s finanční hotovostí 129 tisíc korun a různé písemnosti. Policisté pátrají po totožnosti muže, kterého zachytila bezpečnostní kamera.

Část věcí z tašky majitel krátce po činu nalezl za plechovou halou, která se nachází za provozovnou velkoobchodu s elektromateriálem firmy Janča. "V době skutku místem činu procházel muž, který byl zachycen bezpečnostní kamerou," uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

V souvislosti s tímto případem se prostějovští policisté obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při zjištění totožnosti muže z videozáznamu. Mohlo by se jednat o důležitého svědka, který svými informacemi může policistům přispět k odhalení pachatele. "Současně žádáme také tohoto muže, případně další svědky, kteří by mohli k případu uvést jakékoli poznatky, aby se s nimi obrátili buď telefonicky, nebo osobně na policisty obvodního oddělení Prostějov 1, ulice Újezd 12, telefon č. 974 781 651, případně prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," dodal Kořínek. (red)

 

Poslat nový komentář