Policisté hledají svědky dvou případů okradení seniorů!

Policisté hledají svědky dvou případů okradení seniorů!
ilustrační foto

Na přelomu minulého a tohoto týdne přijali prostějovští policisté oznámení o okradení dvou osob seniorského věku v Prostějově. Nyní hledají případné svědky. Podle informací PvNovinek je totožnost zlodějů známá.

"K prvnímu případu došlo v neděli 26. listopadu krátce po sedmnácté hodině v ulici Karla Svolinského, u dětského pískoviště mezi domy č.p. 9. a 11 (mezi komunikacemi K. Svolinského a J. Lady). V tuto dobu se zde měly pohybovat 2 – 3 hlučné osoby. K druhému případu pak došlo v pondělí 27. listopadu mezi 19:45 a 19:50 hodin v ulici Trávnické, nedaleko křižovatky s ulicí Jihoslovanskou," informoval policejní mluvčí František Kořínek. 

Podle zdroje Pvnovinek stojí za oběma případy nezletilí romští spolobčané. "Setří to kriminálka," uvedl zdroj, který si nepřál být jmenován. 

Policie žádá občany, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v okolí míst, kde došlo k okradení seniorů, nebo by mohli jakoukoli informací přispět k probíhajícímu prověřování, ať se se svými poznatky obrátí na prostějovské kriminalisty. Učinit tak lze v pracovní dny v době od 7:00 do 15:00 hodin osobně na adrese Újezd 12, Prostějov, nebo telefonicky na čísla 974 781 321 a 974 781 336, případně kdykoli na lince tísňového volání 158. (ber)

 

Poslat nový komentář