Seniorka byla okradena za bílého dne. Na ulici J.B.Pecky!

Seniorka byla okradena za bílého dne. Na ulici J.B.Pecky!
ilustrační foto pixabay

O nepříjemné páteční dopoledne se ženě v seniorském věku postaral prozatím neznámý pachatel. Poškozená šla po chodníku v Prostějově po ulici J. B. Pecky, když ji nečekaně neznámý mladý muž vytrhl z levé ruky kabelku a než se žena vzpamatovala, utekl i s lupem rychle pryč. 

S kabelkou přišla o peněženku s osobními doklady, platební kartou, finanční hotovostí 1 400 Kč a dalšími drobnostmi. V tašce měla také mobilní telefon, dioptrické brýle, svazek klíčů a nakoupené pečivo. I přes svůj věk se žena (1944) snažila zloděje pronásledovat, ale mladíkovi bohužel, a s tím také určitě počítal, i přes veškerou vynaloženou snahu nestačila. Jeho počínáním přišla o věci v hodnotě 4 020 Kč. Po události ihned kontaktovala policii na lince 158 a vypověděla, co se jí stalo.

"V souvislosti s tímto případem a na základě poznatků jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. (red)

Poslat nový komentář