Pátrání po pohřešovaném muži, pomozte

Pátrání po pohřešovaném muži, pomozte
Milan Konůpka

Policie ČR vyhlásila celostátní pátrání po Milanu Konůpkovi z Přerova. Ten doma zanechal dopis na rozloučenou a je ve špatném psychickém stavu.

Pohřešovaný Milan Konůpka (*10. února 1959), trvale bytem Kozlovská ul. 23 v Přerově byl naposledy spatřen 20. června ve 23.00 hodin v místě svého bydliště. "Zanechal doma dopis na rozloučenou.  Dle získaných informací je ve špatném psychickém stavu. V současné době se nachází na neznámém místě a dosud o sobě nepodal žádnou zprávu. Veškeré provedené šetření zatím nepřineslo žádnou využitelnou informaci," uvedla přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policisté 21. června vyhlásili po pohřešovaném pátrací akci, do které se zapojilo 54 policistů a strážníků městské policie včetně pěti psovodů. "Spolupracovali jsme i s hasiči, kteří na člunech provedli pátrání na řece Bečvě od elektrárenského mostu v Přerově až po most u obce Osek n. Bečvou. Policisté propátrali lokality v okolí řeky Bečvy, Laguny, parku Michalov a lesní porost zvaný Žebračka, ale bez kladného výsledku. Pátrání v těchto lokalitách proběhlo z toho důvodu, že poslední poznatky o pohybu pohřešovaného vedli právě k těmto místům. Akce byla ukončena ve 22:00 hodin. Pátrání dál pokračuje, ale již v menším rozsahu," řekla M. Zajícová.

Muž je 180-182 cm vysoké, střední postavy, váhy 80 kg. Má modré oči, středně dlouhé, hnědé, vlnité vlasy – vyčesané nahoru. Má hubený obličej a zmáčknutý nos. Je hladce oholen. Může mít na sobě dlouhé kalhoty se zipem na oddělení nohavic hnědé barvy, sportovní triko s límečkem tmavší béžové barvy, bílo modré sportovní boty zn. Adidas.

Jakékoliv informace o pobytu či pohybu pohřešovaného je možné sdělit na bezplatné lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

(red)

Poslat nový komentář