Zloděj, vandal a podvodník na Prostějovsku

Zloděj, vandal a podvodník na Prostějovsku
ilustrační foto

Oblékl si rifle a chtěl projít bez placení

Prostějov (bat) Oklamat prodavačky v obchodě s textilem na ulici T.G.Masaryka v Prostějově se pokusil muž, který si v kabince oblékl rifle v hodnotě 499 korun a pokusil se v nich projít přes pokladnu bez placení. Zloděje si obsluha ale všimla a zadržela jej. Jaké bylo překvapení prostějovských policistů, když během šetření zjistili, že pětačtyřicetiletý muž z Přerovska tento trik nepředvedl poprvé a dokonce za něj byl v uplynulých třech letech i odsouzen. Nyní mu hrozí pobyt za mřížemi v délce od půl roku do tří let.

 

Vzal si půjčku, kterou neplatil

Prostějovsko (bat) Z úvěrového podvodu obvinila policie čtyřicetiletého muže z Prostějovska, který si v únoru letošního roku půjčil u jedné ze společností. Půjčku však nesplácel a navíc uvedl nepravdivé údaje. Způsobil tak škodu téměř 12 tisíc korun a hrozí mu až 2 roky za mřížemi.

 

Vandal poškrábal auto

Prostějov (bat) Mazdu CX-7 si pro své řádění vybral minulý týden vandal, který na autě zaparkovaném na parkovišti na Sídlišti Svobody v Prostějově poškrábal lak. Majitel vozu vyčíslil škodu na 30 tisíc korun, vandalovi v případě dopadení hrozí až jeden rok ve vězení.

Poslat nový komentář