FOTO Sjel s autem do řeky a utekl

FOTO Sjel s autem do řeky a utekl
Dopravní nehoda v Mostkovicích (zdroj: Policie ČR)
Další fotky: 
FOTO Sjel s autem do řeky a utekl
FOTO Sjel s autem do řeky a utekl
FOTO Sjel s autem do řeky a utekl
FOTO Sjel s autem do řeky a utekl
FOTO Sjel s autem do řeky a utekl

V neděli kolem půl páté ráno došlo na ulici Stichovská v Mostkovicích k havárii osobního vozidla Ford Fiesta. Z dosavadního šetření vyplývá, že dosud nezjištěný řidič jel od Plumlova, zřejmě nezvládl řízení a sjel vozidlem vpravo pod mostem do řeky. Vzhledem k tomu, že řidič u vozidla nesetrval, nemohlo být zjištěno, zda byl ve vozidle někdo zraněn či nikoliv či zda byl či nebyl pod vlivem alkoholu. Hmotná škoda byla vyčíslena na 10 tisíc korun. Kdo vozidlo řídil a co bylo příčinou nehody policisté nadále zjišťují. Víkend přinesl i další dopravní nehody.

Nehoda mezi Němčicemi a VýšovicemiV sobotu kolem půl jedné v noci došlo mezi obcemi Němčice nad Hanou a Výšovicemi k dopravní nehodě vozidla VW Passat. Z dosavadního šetření vyplývá, že dosud nezjištěný řidič uvedeného vozidla zřejmě při jízdě nezvládl řízení, s autem vyjel mimo silnici, kde narazil do ovocného stromu. Ten po nárazu spadl na zem. Zatím nezjištěný řidič nechal vozidlo na místě nehody a utekl pryč. Hmotná škoda  byla vyčíslena na 10 tisíc korun. Kdo vozidlo řídil a jaké byly přesné příčiny nehody policisté zjišťují.

Nehoda mezi Čelčicemi a ČechovicemiZranění si vyžádala dopravní nehoda, ke které došlo 9.3.2013 kolem jedné nehody v noci na silnici II. třídy mezi Čelčicemi a Čehovicemi. Z dosavadního šetření vyplývá, že 46letá řidička vozidla Opel Astra, která jela od Čelčič na Čehovice, zřejmě za volantem usnula, vjela do protisměru, následně do příkopu a narazila do betonového základu mostku. Společně s ní cestovaly ve vozidle další 3 osoby. Během nehody utrpěly všechny osoby zranění, délka léčení nebyla zatím stanovena. Alkohol byl u řidičky vyloučen dechovou zkouškou, hmotná škoda byla vyčíslena na 20 tisíc korun.

Nehoda na Sladkovského a PlumlovskéBez zranění skončila havárie osobního vozidla Peugeot, ke které došlo v sobotu 9.3.2013 krátce před devátou hodinou večer na ulici Sladkovského v Prostějově. Z provedeného šetření vyplynulo, že 23letý  řidič , který jel od ulice Kostelecké směrem k nádraží, po průjezdu pravotočivou zatáčkou, vlivem nepřizpůsobení rychlosti jízdy stavu a povaze vozovky a povětrnostním podmínkám a dostal smyk. Vyjel mimo silnici, narazil do sloupu veřejného osvětlení a do stromku. Alkohol byl na místě vyloučen dechovou zkouškou, nikdo zraněn nebyl. Hmotná škoda byla vyčíslena na 40 tisíc korun.

V neděli krátce po půl sedmé ráno došlo na ulici Plumlovské v Prostějově k dopravní nehodě, při které figuroval alkohol. Z dosavadního šetření vyplývá, že 22 letý řidič jel vozidlem Renault Megane z centra města a před jedním z přechodů pro chodce najel na výmol. Následkem toho se mělo vozidlo „ rozhodit“. Řidič najel do dopravní značky, nacházející se u přechodu pro chodce s ostrůvkem, přejel do protisměru , vyjel mimo vozovku a zastavil se o obrubník u zadního vchodu do jedné z restaurací. Během havárie nebyl nikdo zraněn, hmotná škoda byla vyčíslena na 17 500 korun.  U řidiče byla provedena dechová zkouška, která byla pozitivní a bylo mu naměřeno 2,14 promile alkoholu v dechu. Na místě mu byl zadržen řidičský průkaz  a zakázána další  jízda. Nyní je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců do tří let, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

(red)

Poslat nový komentář