Namazaný řidič neřidič dokopal auto i policistu

Namazaný řidič neřidič dokopal auto i policistu
ilustrační foto internet

 

V úterý odpoledne ulovili policisté v Bedihošti za volantem Škody Octavia dvaadvacetiletého hříšníka. Jel rychle, pod vlivem alkoholu a ještě bez řidičáku. Navíc se s policisty popral. 

Řidiče zastavili policisté v Prostějovské ulici kvůli překročení rychlosti. Místo povolenou padesátkou frčel víc než osmdesátkou. "Muž policistům nepředložil doklady, protože je u sebe neměl. Za to měl v dechu 1,08 promile," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Mladík se podrobil lékařskému vyšetření, spojenému s odběrem biologického materiálu v nemocnici. Za ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí roční pobyt za mřížemi, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Jenže tím případ neskončil. Při odchodu z policejní služebny se mládenci zřejmě všechno rozleželo v hlavě a rozhodl se konat. "Na přilehlém parkovišti se rozběhl proti policejnímu vozidlu, ve kterém seděla hlídka, kopl do pravého předního blatníku a dal se na útěk. Hlídka ho ale vzápětí lapila," dodala mluvčí. Protože se mladík stále snažil utéct, využili policisté hmatů a chvatů a v poutech mládence opět odvedli na služebnu. Drobné oděrky utrpěl při potyčce nejen mládenec, ale i jeden mužů zákona. Po dalším vysvětlování odešel mladík domů s dalším vroubkem, spáchal přestupek proti majetku. Škodu policisté zatím nevyčíslili. (red)  

Poslat nový komentář