Další požár ve Vrahovicích! Co se to dnes děje?

Další požár ve Vrahovicích! Co se to dnes děje?
ilustrační foto internet

 

Dnešního dne v 17:15 hodin byl oznámen na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje požár v bytě rodinného domu na ulici Prešovská v Prostějově, část Vrahovice. 

"Na místo vyjeli profesionální hasiči z požární stanice Prostějov a dobrovolní hasiči z Vrahovic a Žešova. Hasiči po příjezdu zjistili, že hoří byt v I.patře rodinného domu. Hasiči proto ihned začali požár likvidovat. V průběhu likvidačních prací hasiči rozebírali stropní konstrukci a prováděli hašení požáru. Z důvodů silného zakouření půdních prostor rozebrali část střešní konstrukce a provedli přirozené odvětrání půdních prostor. Pomocí termokamery zkotrolovali celý prostor, aby odhalili případná skrytá ohniska", uvedla k dalšímu případu požáru ve Vrahovicích během jediného odpoledne mluvčí HZS Klára Beranová.

Požár dostali hasiči pod kontrolu v 17:40 hodin po oznámení, likvidaci hlásil velitel zásahu v 18:40  hodin. Poté hasiči místo předali majiteli a vrátili se zpět na základnu. Příčina vzniku požáru a výše škody je v šetření. Při požáru nebyl nikdo zraněn. (red)

Poslat nový komentář