Komandem zadržený muž na hřbitově se neštítil podřezat svého psa

Komandem zadržený muž na hřbitově se neštítil podřezat svého psa
ilustrační foto

 

V pondělí i včera PvNovinky informovaly o sobotní policejní razii ve správní budově hřbitova. Podle Prostějovského večerníku zamaskovaní ozbrojenci odváděli z domu muže s rukama spoutanými za zády a pytlem na hlavě.

Policie v pondělí odmítla případ komentovat  “V této chvíli není možné vzhledem k probíhajícím úkonům sdělovat bližší informace. Jakmile to okolnosti dovolí, informace budou uvolněny,“ odpověděla redakci mluvčí Irena Urbánková.

Prostějovským novinkám se ovšem podařilo zjistit následující fakta: "Zadrženým by měl být Květoslav Müller. Jedná se o bývalého zaměstnance hřbitova, který přibližně před měsícem dostal výpověď, jelikož soustavně nedocházel do zaměstnání a vyvolával velmi závažné konflikty na pracovišti. V minulosti byl již trestán a odsouzen za fyzické napadení, kdy nožem napadl milence své manželky. Když se přibližně před 9 lety vrátil z vězení, byl úplně na dně. Byl z něho bezdomovec, alkoholik, gambler. Poté nastal v jeho životě zvrat a začal se chovat slušně. Vypracoval se na slušnou pozici. Bohužel, když dostal výpověď, psychicky to neunesl. Fyzicky napadl a pod pohrůžkou zabití v bytě na hřbitově držel zaměstnankyni hřbitova, kterou po delší době propustil. Ta zavolala policii, což vedlo k přítomnosti komanda na hřbitově. Müller se dokonce neštítil podřezat svého psa", uvedl nám zdroj informovaný o případu. (red)

Poslat nový komentář