Policisté stále hledají lupiče! Viděli jste ho?

Policisté stále hledají lupiče! Viděli jste ho?
Foto PČR
Další fotky: 
Policisté stále hledají lupiče! Viděli jste ho?

 

V pátek 21. března krátce před půl jednou odpoledne došlo k loupežnému přepadení na benzínové čerpací stanici na Tržním náměstí v Kojetíně. Maskovaný lupič s pistolí v ruce neměl čas nic ukrást, policisté jej ale stále nedopadli. Žádají veřejnost znovu o spolupráci.

„Maskovaný pachatel vstoupil do prodejny, na obsluhu namířil krátkou střelnou zbraň a žádal vydání peněz. K tomu nedošlo, protože na čerpací stanici přijel další zákazník a lupič utekl,“ uvedla tehdy policejní mluvčí Irena Urbánková. Policistům se následně podařilo zjistit, že pachatel měl z Mlýnské ulice, kde se přepadení stalo, ujet pravděpodobně Fiatem Punto stříbrné barvy.

„Na základě získaného popisu se mělo jednat o muže bílé pleti ve věku kolem 40 let, vysokého kolem 190 cm, spíše silnější postavy. Na temeni hlavy měl pleš. Na sobě měl oblečenou černohnědou šusťákovou bundu, v obličeji byl maskován kuklou s otvory pro oči. Mluvil plynule česky,“ přidala mluvčí popis muže, kterému za loupež hrozí až deset let vězení.

Jakékoliv informace, které by vedly k objasnění případu a vypátrání pachatele, mohou občané sdělit na linku 158 nebo na kteroukoliv policejní služebnu. (red)

Poslat nový komentář