Policie hledá loupežníka! Obral hernu

Policie hledá loupežníka! Obral hernu
Foto PČR

 

V úterý 21. 10. 2014 krátce po 17. hodině vstoupil neznámý muž v obličeji maskován šátkem do herny v Masarykově ulici v Olomouci. Obsluhu přinutil vydat peníze pod pohrůžkou použití pistole. Policisté ho hledají, o pomoc žádají i veřejnost.

„Maskovaný muž přistoupil k obsluze a pod pohrůžkou krátké střelné zbraně stříbrné barvy vyzval ženu se slovy "prachy, dej sem všechny prachy" k vydání finanční hotovosti. V obavě o své zdraví a život vydala žena neznámému muži hotovost ve výši necelých sedm tisíc korun. Pachatel poté z herny odešel směrem k ulici Vrchlického,“ popsala incident policejní mluvčí Marie Štrbáková s tím že ke zranění osob nedošlo.

Jednalo se o muže ve věku kolem 26 let, štíhlé postavy, vysokého asi 185 cm. Mluvil plynule česky. Oblečený byl do šedé mikiny s kapucí a tmavých riflí. Obličej měl maskovaný tmavým šátkem.

„Hledáme svědky výše uvedeného loupežného přepadení, kteří by pomohli objasnit okolnosti loupeže a zjistit totožnost neznámého pachatele. S informacemi se mohou přihlásit na telefon 974 766 310 nebo linku 158. Také se můžete osobně dostavit na územní odbor SKPV se sídlem na Žižkově náměstí v Olomouci,“ dodala mluvčí. (red)

Poslat nový komentář