Policie hledá dva darebáky, pomozte!

Policie hledá dva darebáky, pomozte!
ilustrační foto
Další fotky: 
Policie hledá dva darebáky, pomozte!

 

Hned dva výtečníky hledají policisté. V souvislosti s jejich dopadením žádají o pomoc i veřejnost.

 

Čtyřiatřicetiletého Olomoučana Ngo Tuan Anh hledají přerovští krininalisté od 17.7. 2013. Je vysoký mezi 160 – 165 cm, hubené postavy. Má černé rovné vlasy, nakrátko ostříhané. Oči má hnědé. Tvar hlavy má obdélníkový. Zpravidla bývá oholen.

Druhým hledaným je patnáctiletý Erik Džudžo, svěřenec výchovného zařízení na Přerovsku. V pátrání je od 24.9.2013 a hledají ho přerovští kriminalisté. Jeho předpokládaný pohyb je v Prostějově a okolí, kde má trvalý pobyt. Zdánlivé stáří hledaného je 15 let, je vysoký kolem 165 cm, štíhlé postavy. Má krátké, rovné černé vlasy, česané nahoru. Oči má hnědé, zvláštním znamením je srostlé obočí. Nosí černý knírek. Tvar hlavy má oválný a zúžený k bradě.

Policie ČR se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po hledaných osobách. Jakékoliv informace k jejich pobytu, pohybu či výskytu mohou občané sdělit v pracovní dobu od 07:00 hod do 15:00 hod na telefonní linku 974 778 336, 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. (red)

Komentáře

Cigán a Vietnamec..........tak se nám to gruppuje.To bude ještě veselo.

Poslat nový komentář