Neviděli jste kluka? Ztratil se

Neviděli jste kluka? Ztratil se
ilustrační foto

Policie ČR územního odboru Přerov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešovaném Dominiku Macháčkovi. Patnáctiletého chlapce z Přerovska viděli rodiče naposledy 6. července v Přestavlkách.

„Pohřešovaného naposledy viděli rodiče, a to kolem 15 hodiny v Přestavlkách. Od tohoto okamžiku několikrát komunikoval zejména s rodinou pomocí SMS, ale domů se nevrátil, přestože to slíbil. Může se pohybovat na motocyklu, pravděpodobně značky Jawa 250, bez SPZ, s černou přilbou a barevnými pruhy po stranách,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že chlapec se může pohybovat zejména v okolí Dřevohostic a Bystřice pod Hostýnem.

Dominik Macháček je vysoký 180 cm, hubené postavy. Má zelené oči, krátké, vlnité hnědo-kaštanové vlasy. Naposled měl na sobě bleděmodré triko s krátkým rukávem s různými černými nápisy na celé přední straně trika, tmavší strakaté bermudy, na kterých byly jakoby různobarevné cákance barev, dále měl u sebe bleděmodrý batoh zn. SAM, na nohou černé, vyšší kotníčkové botasky různě kombinované červenou barvou (tzv. skejťácké).

 

Policie ČR se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešovaném Dominiku Macháčkovi. Jakékoliv informace k jeho pobytu, pohybu či výskytu mohou občané sdělit v pracovní dobu od 7 do 15 hodin na telefonní linku 974 778 336, 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. (red)

Poslat nový komentář