Čtyři vloupání do vozidel

Čtyři vloupání do vozidel
ilustrační foto

V průběhu včerejšího dne přijali prostějovští policisté čtyři oznámení o vloupání do aut. K prvnímu došlo z neděle na pondělí v Tylově ulici v Prostějově. Zatím neznámý pachatel vnikl po rozbití jednoho z oken do vozidla Audi A6 a odcizil z něj doklady k vozidlu a ze zavazadlového prostoru brusle. Způsobil škodu za 10 tisíc korun.

"Dalším je nákladní vozidlo Renault Master, které bylo zaparkované ve Šlikově ulici. Neznámý pachatel rozbil okno v kabině, prohledal ji, ale nic nevzal. Následně poškodil krycí plachtu nákladního vozidla, v nákladovém prostoru poškodil jednu z krabic s písemnostmi, ale nic neodcizil. Předběžně byla škoda vyčíslena na 30 tisíc korun," konstatovala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Na sídlišti Svornosti neuniklo pozornosti zloděje vozidlo Nissan Navara, do kterého se vloupal v době od 26. do 28. července. Odcizil z něj dalekohled zn. EXAKTA, mysliveckou bundu a vestu, ve které byly i doklady ke zbraním. Majiteli způsobil škodu za 23 tisíc korun.

"Nezvaného hosta mělo i vozidlo BMW, zaparkované v Chodské ulici, do kterého zloděj vnikl v časných ranních hodinách 28. července. Odcizil značkovou tašku s oděvními svršky," dodala mluvčí s tím, že škoda byla vyčíslena na 45 tisíc korun.(red)

Ilustrační foto: PČR

Poslat nový komentář