Pitbul útočil opět! Zranil malého psa

Pitbul útočil opět! Zranil malého psa
ilustrační foto internet

 

Před nedávnem jsme informovali o útoku pitbulteriéra, který napadl malého křížence. Ten po střetnutí uhynul. V minulých dnech zaútočilo zvíře stejné majitelky znovu. A opět na malého psa. Psík skončil u veterináře, slečna poputuje k soudu.

„Slečna neudržela při  venčení pitbulteriéra. Pes se jí vytrhl a zakousl se do krku jorkšíra, se kterým chtěla jít majitelka na vycházku,“ popsala situaci strážník Jana Adámková. Malý pejsek, navíc na vodítku, neměl šanci ani utéct. Když se pitbula povedlo od oběti odtrhnout, jeho panička odešla domů, aniž s majitelkou zraněného psa dohodla další řešení. Tu nakonec odvezli na veterinu strážníci.  „Slečna neotevřela ani na zvonění naší hlídky. Moc si nepomohla, záležitost bude mít zřejmě dohru u občanskoprávního soudu. Navíc, za přítomnosti této mladé ženy, nedošlo k napadení psa poprvé,“dodala Adámková.

Dívka je podezřelá z přestupku porušením obecně závazné vyhlášky č.8/2012 o volném pohybu psů na veřejném prostranství, dle zákona na ochranu zvířat proti týrání §27/1q zákona 246/1992 Sb. Součástí správního řízení je i úhrada za úkon veterináře. (red)

Komentáře

..no já žasnu....takový sračky!!! Stydte se!!!

Antonin Veze Kmín ...koukám a nestačím se divit! Nikdo z vás u toho nebyl, vaříte z vody....a musím říct, že samé sračky!!!! Prostě se stala smutná událost...nic víc..chyba byla na obou stranách, ale stalo se...a musím se zastat toho " zlého " psa ...já sám mám psa (středoasijský pastevecký pes) a vím jak jsou ti "hodní " čoklíci agresivní a vyloženě si koledují o lekci....není to, ale jejich vina, ale jejich páníčků a paniček, kteří by měli chovat max. želvu ..Je smutné, že se tady šíří tak štvavá a odporná kampaň...stydte se vy tzv. milovníci péjsků!!!!

 

ten pes není agresivní od přírody, ale od svého pána jak ho vychoval a k čemu ho vede. S normální výchovou je to zlatíčko, ale s debilem je to agresivní nevyspitatelná potvora. Ten pes za nic nemůže, ale ona ať si to vyžere - měl mít náhubek, o tom není debat

 

Potkávám dotyčnou na městě,psa má na tenkém vodítku bez náhubku,drží ho jen aby se neřeklo..hlavně že se nosí jak kdyby jí patřil svět..hvězda jedna namyšlená..psa by takovejm tupcům měli sebrat...nebo budou policajti čekat až sežere nějaký dítě?

Vystartovat mi po decku tak ma pes čistý průstřel... Mám rád psy ale takové rasy nemají co vlastnit vypatlané hlavy. Když jdu ven se psem potkávám s těmito psy jen feťáky a zakomplexované jedince. Pár vyjímek možná je ale už dle vyzáže člověk vidí jaký je asi majitel,... Zakázat chov těchto hnusných plemen a bude vyřešeno.

Napište jak se jmenuje a kde bydlí a všichni budou vědět kam nejít.Je to tak těžký ku.va !!!

Dokud nezakousne nějaké dítě, tak se nic nestane. Vsaďte se.

Poslat nový komentář