Policie hledá dva výtečníky. Pomozte!

Policie hledá dva výtečníky. Pomozte!
Foto PČR
Další fotky: 
Policie hledá dva výtečníky. Pomozte!

 

Policie ČR územního odboru Přerov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po dvou hledaných mužích.

Osmačtyřicetiletý Bui Trong Xuan  je vysoký 175 cm, hubené postavy. Má rovné, černé vlasy, v minulosti je nosil středně dlouhé. Oči má hnědé. Tvar hlavy – obdélníkový a zúžený k bradě. „V pátrání je od 1.2.2008 a hledají ho přerovští kriminalisté pro majetkovou trestnou činnost a trestnou činnost v oblasti drogové problematiky,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že není vyloučeno, že se hledaný pohybuje v Olomouci. 

Třiačtyřicetiletý Michal Pluháček je vysoký 182 cm, hubené postavy. Má šedozelené oči. Vlasy má středně dlouhé, hnědé barvy, prošedivělé, vlnité s pěšinkou česanou uprostřed. Nosí strniště. Tvar hlavy – ovál zúžený k bradě. „V pátrání je od 17.6.2014 a hledá ho Okresní soud Přerov pro majetkovou trestnou činnost. Před nedávnem pobýval v Kojetíně, v současné době není místo jeho pobytu známo,“ dodala Urbánková.

Policie ČR se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po obou hledaných mužích. Jakékoliv informace k jejich pobytu, pohybu či výskytu mohou občané sdělit v pracovní dobu 7 do 15 hodin na telefonní linku 974 778 336, 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. (red)

Komentáře

Bui Trong Xuan  - no, toho najdete v každém ťamanském obchodě a když ne tam, tak určitě v nějaké „nudlové“ restauraci!!! Sorry, ale to je jako hledat cigána na Husáku!

Poslat nový komentář