Jestřábi na Chomutov nestačili a nedokázali vstřelit ani gól

Jestřábi na Chomutov nestačili a nedokázali vstřelit ani gól
Foto Lubomír Tesař, LHK Jestřábi

 

Jestřábi se po sobotním výjezdu do jižních Čech opět představili na domácím ledě, kdo ovšem po sympatickém a bojovném výkonu v Českých Budějovicích živil naděje na překvapení, byl hrubě na omylu, Hanáci Chomutovu podlehli 0:3.

Již od začátku Piráti začali diktovat tempo a v tomto trendu se neslo prakticky celé utkání, když v šesté a desáté minutě skórovali Sinisalo a Rutta, i když Hanáky po zbytek třetiny přehrávali, další branka do sirény nepřišla. Se začátkem druhé části si domácí vypracovali první zajímavější šance, ty však v gól nepřetavili a následně je uzemnila častá vyloučení, z nichž se ovšem o několika dá hovořit jako přinejmenším o hodně podivných výrocích sudího. Nicméně právě kvůli vyloučením hrál Prostějov skoro celý zbytek této třetiny v oslabení a na nějaké útočné šance se za tohoto stavu na ledě nezmohl.

Třetí třetina přinesla v úvodu ránu Drtiny, která skončila v síti a poté byla vidět ze strany domácího celku spíše rezignace a Chomutov dohrál zápas, lidově řečeno, v suchém triku. Jde již o šestou prohru v řadě, smolnou sérii můžou Jestřábi zlomit ve středu v Litoměřicích.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář