Viděli jste nehodu? Přihlaste se policii

Viděli jste nehodu? Přihlaste se policii
ilustrační foto

Ve čtvrtek 7. ledna 2016 ve 12:30 hodin došlo na parkovišti u obchodního domu Kaufland v Okružní ulici v Prostějově k dopravní nehodě mezi osobním vozem a chodkyní. Policisté hledají svědky nehody.

„Devětačtyřicetiletý muž řídil v prostoru před hlavním vchodem do uvedené prodejny osobní motorové vozidlo typu Chrysler 300C v provedení kombi. Ze zatím přesně nezjištěných příčin zavadil vozidlem o osmasedmdesátiletou ženu, která byla při kraji chodníku skloněná nad nákupním košíkem. Žena následkem kontaktu s vozidlem upadla na komunikaci a způsobila si zranění. Řidič ženu poté naložil do vozidla a odvezl do nemocnice k ošetření,“ popsal průběh události policejní mluvčí František Kořínek.

K objasnění všech okolností této dopravní nehody policisté obrací s prosbou o pomoc na svědky nehody. Informace můžete sdělit buď telefonicky nebo osobně na policisty dopravního inspektorátu Prostějov, ulice Havlíčkova 16b, tel. 974 781 251, 974 781 580, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. (red)

Poslat nový komentář