Dodávka porazila značku i mohutný strom

Dodávka porazila značku i mohutný strom
ilustrační foto
Další fotky: 
Dodávka porazila značku i mohutný strom
Dodávka porazila značku i mohutný strom

V pondělí 11. září před devatenáctou hodinou došlo v Určické ulici v Prostějově k dopravní nehodě dodávky značky Peugeot. Dle slov jednatřicetiletého řidiče, mu měl při předjíždění kolony pomalu jedoucích vozidel do levého pruhu náhle vyjet tmavý automobil. Muž skončil v nemocnici.

„Střetu s takto vzniklou překážkou se řidič dodávky měl pokusit zabránit prudkým brzděním a stržením volantu doleva. Při tom však mělo vozidlo dostat smyk a vyjet vlevo mimo komunikaci. Tam levou přední částí porazilo dopravní značku a vzrostlý strom. Poté se zastavilo. Ke střetu s nezjištěným vozidlem nedošlo a jeho řidič z místa nehody odjel," uvedl policejní mluvčí František Kořínek s tím, že při nehodě došlo ke zranění řidiče dodávky. Ten byl vozidlem ZZS převezen k vyšetření do prostějovské nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 85 tisíc korun. Alkohol i jiné návykové látky policisté u řidiče vyloučili provedením testu na místě.

„Totožnost druhého řidiče, přesné příčiny, okolnosti a míra zavinění dopravní nehody jsou nadále předmětem policejního šetření," dodal mluvčí. (red) 

Foto: PČR

Poslat nový komentář