Policie ČR pátrá po pohřešované Veronice Dostálové

Policie ČR pátrá po pohřešované Veronice Dostálové
Foto PČR
Další fotky: 
Policie ČR pátrá po pohřešované Veronice Dostálové

Veronika Dostálová, narozena: 22. 4. 2002, trvale bytem v okrese Šumperk. Patnáctiletou dívku její babička, která ji má soudem svěřenou do péče, viděla naposledy 28. listopadu 2017 v šestnáct hodin, kdy měla odejít z místa svého bydliště v Šumperku ke kamarádce. Z vycházky se však nevrátila a doposud o sobě nepodala žádnou zprávu.

Kamarádka, kterou měla pohřešovaná dívka navštívit, potvrdila, že spolu 28. 11. 2017 do 20:30 hodin seděly v gastrocentru Maják v Šumperku, odkud Veronika Dostálová odešla s tím, že jde domů.

Pohřešovaná je vysoká 160 cm, střední postavy, má dlouhé hnědé vlasy, od ramen dolů odbarvené. Na sobě by mohla mít krátkou khaki bundu s kožíškem kolem krku, černé legíny a růžové botasky. V obou uších nosí výrazné plastové náušnice. V levém uchu nosí roztahovací náušnici (větší otvor). Vyhlíží starším dojmem, než je její skutečný věk. Používá výrazné líčení.

"Prosíme občany, kteří pohřešovanou dívku viděli, nebo mají informaci o jejím současném pobytu, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu, nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158," uvedla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. (red)

 

Poslat nový komentář