Policisté pátrají po totožnosti střelců

Policisté pátrají po totožnosti střelců
Foto PČR
Další fotky: 
Policisté pátrají po totožnosti střelců

Policie se obrací s žádostí o pomoc na veřejnost. Potřebují pomoci se ztotožněním dvou mužů, kteří dne 13. ledna 2018 přišli kolem půl třetí ráno k Obchodní galerii Přerov na ulici Čechova a jeden z nich vystřelil z praku dvě kovové kuličky o průměru necelých 12 mm a rozbil dvě dvojité skleněné výlohy o rozměru 3,25 x 2,14 m. Svým jednáním způsobil škodu na výloze v hodnotě 97 600 Kč. Událost šetří pro trestný čin poškození cizí věci.

Z kamerového záznamu je zřetelné, že muž s prakem má bradku, v době kdy ho zachytila kamera, měl vlasy spletené do culíku a je zavalitější postavy. Na sobě měl černou rozepnutou bundu nebo svetr, pod ní košili, černé kalhoty a polobotky stejné barvy. Druhý muž je menší postavy s krýglem v ruce. Na sobě měl šedou bundu, na levé straně se znakem, a modré polobotky s výraznými tkaničkami. Po stranách má vyholenou hlavu a na vrchní části má pruh vlasů tzv. pankáč. Tento muž nosí strniště.

"K objasnění případu potřebujeme pomoc od našich spoluobčanů, kteří by nám pomohli s odhalením totožnosti mužů, které zachytil kamerový systém. Jakékoliv poznatky můžete sdělit na telefonním čísle 974 778 682, 974 778 651 nebo osobně na OOP Přerov 1. Využít lze i bezplatnou linku 158 nebo email pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. (red)

Poslat nový komentář