V jednom z bytů zemřel mladý muž. Jsou za jeho skonem drogy?

V jednom z bytů zemřel mladý muž. Jsou za jeho skonem drogy?
ilustrační foto pohrebnictvi.cz

Ve čtvrtek odpoledne byl v jednom z městských bytů v domě v Zrzavého ulici v Prostějově nalezen mladý muž. I přes snahu záchranářů se ho nepodařilo oživit. Jak PvNovinky zjistily, za jeho skonem mohou být drogy.

Podle informací PvNovinek se jednalo o dvaatřicetiletého muže, který byl v tomto týdnu brněnským městským soudem odsouzen k trestu odnětí svobody za krádeže. Část trestu si odseděl ve vazbě, ze které byl po soudu propuštěn. "Vrátil se a oslavoval, že je z basy venku, i když jen na chvíli. Měl znovu nastoupit a odsedět si zbytek. Samozřejmě, že neslavil na sucho. O tom, že bere drogy, všichni věděli. Akorát si asi šlehl víc, než snesl. A už se neprobral," sdělil redakci zdroj z blízkého okolí muže.  

"Mohu potvrdit, že ve čtvrtek v odpoledních hodinách byl v jednom z bytů na prostějovském sídlišti Hloučela nalezen mrtvý dvaatřicetiletý muž. V současnosti probíhá prověřování všech okolností úmrtí muže. Ve věci byla nařízena soudní pitva. To je v tuto chvíli vše, co lze k dané věci uvést," sdělil redakci policejní mluvčí František Kořínek.

Konkrétnější byla mluvčí záchranářů Lucie Urbanová. "Ve čtvrtek krátce po sedmnácté hodině operační středisko ZZS přijalo informaci, že na dané adrese leží muž za dveřmi a neotvírá byt. Na místo byly vyslány složky IZS - po otevření bytu bylo zjištěno, že mladý muž je promodralý v obličeji a nedýchá. Přítomní svědkové na místě zahájili nepřímou srdeční masáž vedenou operačním střediskem ZZS, která zároveň na místo vyslala lékařskou pomoc. Lékař po příjezdu na místo pokračoval v neodkladné resuscitaci. I přes veškerou snahu našich záchranářů muž svému zdravotnímu stavu podlehl," uvedla Urbanová. (ber)

Komentáře

V USA se taky regulují idioti přes drogy.jejich věc.Základem je aby neměli řidičáky a chodilo to pěšky.

Jak to ma ta policie stihat zavirat,kdyz fetuje polovina mladych v prostejove...

Každý o drogach ví ze se to mele v Prostějově,tak kde teda čumí ta policie,to zlo se šíří dál a do nekonečná

Na nádraží protidrogový vlak a ve městě dnes a denně umírají feťáci, kde to kur;;va žijem? Chce se mi blejt!!

Poslat nový komentář