Filuta z obchoďáku odvezl šest nákupních vozíků bez placení!

Filuta z obchoďáku odvezl šest nákupních vozíků bez placení!

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Tohle přísloví určitě neměl včera na mysli dvaapadesátiletý muž z Karviné, který "nakupoval" v jednom z obchodních domů v Hranicích.
Tvářil se jako běžný nakupující. Do nákupního vozíku si naložil alkohol, uzeninu, cukrovinky, zeleninu a další spotřební zboží. Po nakoupení se ale nevydal k pokladnám, počkal si u vchodu, až někdo bude vcházet do prodejny. V daný okamžik využil otevřených vstupních dveří a proklouzl z prodejny bez placení.
Ukradené zboží si naložil do auta, ale zřejmě měl pocit, že nakoupil málo, tak se do obchodu vrátil ještě pětkrát. Poslední nákup zadarmo se mu ale vymstil. Byl přistižen pracovníkem ochranky a na místo byla přivolána hlídka Policie ČR. "Celková škoda byla vyčíslena na 14 406 korun. Dalším prověřováním policisté zjistili, že byl pachatel v nedávné minulosti za stejnou trestnou činnost již odsouzen. Vzhledem k tomu, že se nejedná o jeho první skutek, hrozí mu až tříletý pobyt za mřížemi," uvedla Miluše Zajícová, tisková mluvčí Policie ČR v Přerově.
(red)

Poslat nový komentář