Incident mezi bratry skončil odjezdem staršího. Na záchytku

Incident mezi bratry skončil odjezdem staršího. Na záchytku
ilustrační foto

V pondělí 3. prosince 2018 po dvacáté hodině byli policisté přivoláni do provozovny baru nedaleko centra města Plumlova, kde mělo docházet k verbálnímu napadání hostů. Po příjezdu na místo policisté na ulici nedaleko provozovny zjistili zjevně opilého třiadvacetiletého muže, hlasitě vykřikujícího různé vulgarismy.

„Muže se neúspěšně snažil uklidnit jeho o pět let mladší bratr. Muž však ve vykřikování vulgarismů pokračoval i po příjezdu a výzvě policistů, aby toho zanechal. Když krátce po jejich příjezdu svého bratra fyzicky napadl údery pěstí do hrudníku, policisté ho za použití donucovacích prostředků zajistili," uvedl polic ejní mluvčí František Kořínek. Ke zranění osob ani ke škodě na majetku při zákroku nedošlo. Pro své jednání je nyní muž podezřelý z přestupku proti občanskému soužití. Za ten mu hrozí pokuta až do výše 20 tisíc korun.

„Protože v agresivních útocích nepřestal ani po zadržení, byl k vystřízlivění umístěn do protialkoholní záchytné stanice. Dechovou zkoušku odmítl," doplnil Kořínek. (red)

Ilustrační foto: PČR

Poslat nový komentář