Policisté pátrají po totožnosti neznámého muže

Policisté pátrají  po totožnosti neznámého muže
Foto PČR

Policisté obvodního oddělení Olomouc 1 se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže, a to v souvislosti s prověřováním případu krádeže finanční hotovosti ve výši 9 000 korun z volně odloženého, neuzamčeného příručního trezoru, který se nacházel ve volně přístupné recepci v jedné z olomouckých společností. Ke krádeži došlo dne 17. června 2020 v době od 15:29 hodin do 15:56 hodin.

"Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání přečinu krádež, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta.

Policistům se podařilo zajistit kamerové záznamy, na nichž je neznámý muž zachycen," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Pokud by někdo z občanů muže z kamerového záznamu nebo přiložených fotografií poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, na tel. č: 974 766 651, email: ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. (red)

Poslat nový komentář