Policisté hledají mladého muže. Vyhýbá se soudům

Policisté hledají mladého muže. Vyhýbá se soudům
Foto PČR
Další fotky: 
Policisté hledají mladého muže. Vyhýbá se soudům

Policisté od 19. února 2020 pátrají po 27letém muži trvale žijícím v okrese Olomouc. Hledaný se záměrně vyhýbá nástupu do výkonu trestu odnětí svobody. Jedná se o recidivistu, který se v minulosti dopouštěl trestné činnosti související s krádežemi, drogami, mařením výkonu úředního rozhodnutí a navíc neplatil výživné. V současnosti je na něho vydáno několik příkazů k zatčení okresními soudy ve Svitavách, Olomouci a Přerově. Navíc se hledaná osoba vyhýbá úkonům souvisejícím s dalším trestním řízením a úmyslně se skrývá.

Z doposud získaných informací by se hledaný muž mohl nacházet ve městech Hranice, Lipník nad Bečvou a Přerov a také v jejich okolí. Je pravděpodobné, že se bude pohybovat mezi uživateli návykových látek nebo v jejich společnosti.

Hledaný je hubené, 172 cm vysoké postavy. Má krátké, rovné, hnědočerné vlasy, stejnou barvu mají i jeho vousy, které nosí zastřižené jako strniště. Barva očí je hnědá. Významným poznávacím prvkem může být tetování Jokera s kartami a kostkami, které má vytetované na pravém předloktí.

„Policie ČR žádá spoluobčany o poskytnutí informací k místu současného pobytu a pohybu hledaného muže. Policii je možné kontaktovat a předat informace k hledané osobě na celostátní bezplatné lince 158,“ doplnila policejní mluvčí Miluše Zajícová. (red)

Poslat nový komentář