Kam o víkendu?

Kam o víkendu?
ilustrační foto

 

Plumlovské vinobraníJiž sedmý ročník Plumlovského vinobraní na zámku Plumlov láká zítra návštěvníky na tradiční jarmark a stánkový prodej, košt vína, burčáku a specialit z udírny. Zkrátka nepřijdou ani děti, pro které si organizítoři připravili nejrůznější soutěže nebo pohádkové sklepení. Celou akci doprovází bohatý program, těšit se můžete na vystoupení Jožky Černého s cimbálovou muzikou Grácia či kapel No Problem, Brutus a Black Rose. Užít si můžete také ohňovou show. Program začíná ve dvě hodiny odpoledne, vstupné na místě činí 150 korun, děti do 12 let mají vstup zdarma.

Turnaj v boxuKdo má raději sportovní akce, může zítra dopoledne vyrazit na 6. ročník turnaje v boxu města Prostějova mládeže a mužů. Ten pořádá BOX Club DTJ Prostějov oddíl mládeže v Sokolovně. Začátek je v 10 hodin dopoledne, vstup zdarma.

Hudební festivalBlue Effect, UDG či Pepa Nos vystoupí již zítra na hudebním festivalu s názvem Žán z Vážan, který se již poněkolikáté koná ve Vážanech na Vyškovsku. Kdo se chce vypravit za kulturou za hranice kraje, může si tak užít jeden z posledních hudebních festivalů v tomto roce. Akce začíná ve čtyři hodiny odpoledne, vstupné na místě činí 270 korun. V areálu je také možnost stanování.(bat) 

 

Poslat nový komentář