Báječná Anna se představí zítra v Kojetíně

Báječná Anna se představí zítra v Kojetíně
ilustrační foto

V rámci divadelního předplatného aneb Neseďte doma - seďte v divadle! se už zítra v 19 hodin představí v Kojetíně populární Divadelní spolek Kroměříž s komedií s názvem Báječná Anna.

"Jedná se o světově proslulou komedii o tom, že není šikovné přivést si domů milence právě, když má váš manžel v ložnici svou přítelkyni. Ještě, že je tu služka Anna. Přesně tohle je případ manželů Jacqueline a Bernarda. Normální, fungující manželství si oba oživují svými „kamarády z dětství“- mladým přitažlivým Robertem a naivní Brigitte. Nejlepší čas na schůzku s nimi je právě dnes večer, pěkně u sebe doma. Manželka přece odjela na víkend k rodičům, manžel musel nečekaně na služební cestu a hospodyni Annu poslali na návštěvu k sobě domů. Ta však nikam neodjela a vrátila se, aby mohla zabraňovat katastrofálním situacím! Jaké to je, když je v ložnici manželka Jacqueline se svým milencem a vedle v pokoji pro hosty Bernard se svou milenkou? Anna si musí zachovat chladnou hlavu plnou nápadů, zvláště když se věci začnou vyvíjet zcela nepředpokládaným směrem," prozrazují obsah hry pořadatelé.

Divadelní soubor z Kroměžíže, který diváci znají z jeho četného působení na prknech Divadelního Kojetína, sáhl tentokrát při výběru hry do šuplíku autora Marca Camoletiho.(red) 

 

Poslat nový komentář