V Prostějově zahrají Tři Sestry a Wohnout. Už zítra večer

V Prostějově zahrají Tři Sestry a Wohnout. Už zítra večer
ilustrační foto

Legendární Tři Sestry spolu s kapelou Wohnout vyrazily na turné po českých městech, nevynechají ani Prostějov, kde zahrají své největší hity už zítra.

 

Lou Fanánek Hagen, Franta Moravec, Supice a zbytek rockové kapely zahrají svým fanouškům už zítra ve Společenském domě v Prostějově hity jako Sovy v mazutu, Venda či Život je takovej a mnoho dalších. Tři sestry totiž vyrazily na společné turné s kapelou Wohnout. A W3S, jak se celá koncertní šňůra jmenuje, to není jen legendární auto, skrývají se pod ním právě první písmena názvů obou kapel.

 

"Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Později inklinovala k různým stylům hudby přes rock, punk rock, občas i metal až po hardcore. Textařem, hlavním zpěvákem a nejznámější osobností kapely je Lou Fanánek Hagen, vlastním jménem František Moravec, dalšími členy jsou Veronika Borovková, Tomáš Doležal a další. Někdy se styl této kapely označuje také jako pubrock pro její texty s hospodskou tematikou," uvádí organizítoři koncertu ke Třem Sestrám.

 

Druhá z kapel, Wohnout, vznikla v roce 1996 a hrají v ní kromě bratrů Homolových také Jiří Zemánek a Zdeněk Steiner. "Skupina vsadila na pestré, tvrdé a zároveň melodické kytary, české texty a energické koncerty, tím si brzy získala přízeň posluchačů," doplňují organizátoři koncertu.

Začátek koncertu je zítra o půl osmé večer, vstupenky v předprodeji stojí 290 korun, na místě budou k dostání za cenu o 60 korun vyšší.(bat)

 

See video

Poslat nový komentář