V Apollu zaburácí metal

Foto: Archiv skupiny Hannibal Lecter
Foto: Archiv skupiny Hannibal Lecter

Prostějov – Všichni příznivci tvrdé muziky si v pátek přijdou na své. V Apollu to rozjedou na plné obrátky hned tři známé metalové kapely. Smršť ostrých tónů si přijďte vychutnat v pátek 25. ledna 2013. Startuje se od 20.00 hodin. Vstupné 100 korun.

V Apollu vystoupí kojetínská kapela Hannibal Lecter, která působí na hudební scéně od roku 1997. O dva roky později už dosáhli členové kapely první místo v žebříčku rockové hitparády Hard and heavy na Rádiu Haná a toto prvenství si udrželi čtyři měsíce. Klip s názvem Fatal day byl nasazen do soutěžě Výtah na tv ÓČKO, píseň Don't Be Coward s přehledem vyhrála v hitparádě Radegast Rock Chart na rádiu Rockmax, další klip k písni Rescue me pouští v Pětce v Pomeranči na ČT1, Alternativa TV a Mad House na TV Óčko. Koncertují po celé ČR a i na Slovensku.

Dalším zavedeným jménem je kapela From Beyond z Prostějova. Kapela vznikla na přelomu roku 1992 a 1993. Libují si v těžkopádném death metalu s hustotou kytar a vokálu jak ze samotného záhrobí. Originální kapela vydala již pět CD, poslední s názvem Sounds Of The Grave.

Poslední, třetí kapela, která zahraje v pátek v Apollu bude Sold my Soul z moravského Hulína. Kapela Sold My Soul (SMS) vznikla na počátku května roku 2010 jako projekt bubeníka Dementors Thomase Vargy. Mladá partička zahraje svou post-hardcorovou muziku. Máte se na co těšit!

(red)

 

 

Poslat nový komentář